Site logo

Administratie

Vakkundig, klantgericht en betrouwbaar

Boekhouden en de administratie bijwerken, bij veel ondernemers en ZZP’ers staat deze klus niet bovenaan het lijstje van leukste werkzaamheden. Toch is een overzichtelijke administratie onmisbaar voor het opbouwen van een financieel gezond bedrijf.
Wij richten ons op ‘startende’ MKB ondernemers, ZZP’ers en particulieren. Van inboekwerkzaamheden tot en met het opstellen van de jaarrekening. Schol Administratie neemt dit graag voor u uit handen. Uw administratie is onze zorg!

Onze diensten

Zoek je een goede boekhouder? Wil je jouw administratie uitbesteden? Dan ben je bij Schol aan het juiste adres. Wij nemen jou het werk graag uit handen, daarmee bespaar je zeeën tijd en geld op je boekhouding. Wij geven jou in gewone taal inzicht in je financiële situatie.

We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst. Jij hoeft deze alleen nog te betalen (helaas kunnen wij dat ook niet leuker maken, wel makkelijker). Aan het einde van het jaar doen we dat met je inkomstenbelasting en, in het geval van een BV, je vennootschapsbelasting (VPB).

Wij stellen eens per jaar een nette jaarrekening met balans en winst- en verliesrekening voor je op. Deze deponeren wij, wanneer nodig ook voor je bij de KvK.

Waarom financiële rapportages? 
Indien u goed inzicht in uw onderneming wilt houden, kunt u periodiek een financiële rapportage laten samenstellen. U ontvangt dan een tussentijdse verlies- en winstrekening en, indien gewenst, een tussentijdse balans. 

Als ondernemer wil je het liefst zo min mogelijk belasting betalen. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de mogelijkheden binnen de grenzen van het belastingrecht?
Wij vertalen deze wensen naar actuele en concrete adviezen.

Met welke beslissingen haalt u bijvoorbeeld meer rendement uit uw bedrijf?
Hoe kunt u uw toekomst beter vormgeven en een goed resultaat onder de streep krijgen?
Bent u op de juiste koers? Voor dit en meer staan onze  specialisten voor uw klaar.
Ons doel is om de schat aan informatie binnen een onderneming te vertalen naar echte kennis – in een begrijpelijke taal.

Naast het verzorgen van de ‘standaard’ administratieve diensten, zoals het verzorgen van uw administratie, opstellen van fiscale aangiften en jaarrekeningen voor het MKB, verzorgen wij ook particuliere aangiften inkomstenbelasting.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en/of offerte.

Onze Persoonlijke aanpak

Intakegesprek
Wij beginnen ons advies met een persoonlijk gesprek om uw persoonlijke situatie en wensen in kaart te brengen.
Inzicht
Wij verwerken uw papierwinkel op zo’n manier dat het duidelijk voor u is wat er moet gebeuren.
Advies
Wij geven u in gewone taal inzicht in uw financiële situatie en geven indien nodig advies op maat.

Overzichtelijke administratie is onmisbaar voor het opbouwen van een financieel gezond bedrijf.