geavanceerd zoeken
geavanceerd zoeken

€ 25.000 naar € 1.250.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Schol Inkomen

Dé specialist als het om uw inkomen gaat!

Een inkomen is onmisbaar om te kunnen leven en wonen, maar tegelijk niet vanzelfsprekend. Ziekte, een ongeval of ontslag kunnen een stabiele financiële basis ineens aan het wankelen brengen. Ook als bedrijf en ondernemer is het belangrijk om duidelijk te hebben hoe bij ziekte of ongeval het inkomen van uzelf of uw werknemers beschermd is. Ingewikkelde materie? Jazeker. Maar de adviseurs van Schol Inkomen leggen het u graag uit!

Advies

Schol Inkomen is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inkomen van de ondernemer én de werknemer. Adviseur Bram Brouwer en relatiebeheerder Jan Pieter Schaak. Allebei hebben zij jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening.
Een handtekening op een contract kan tienduizenden euro’s kosten of opleveren. Weet u altijd wat de juiste keuze is? Schol Inkomen licht uw situatie door en komt met e en passend advies. Dat kan gewoon tijdens een eenmalig gesprek, op urenbasis. Duidelijk, doorzichtig én betaalbaar!

Maatwerk

Een advies is altijd maatwerk, maar dan ook écht maatwerk. Bram Brouwer: ,,Met een paar eenvoudige vragen weten we vaak snel tot de kern door te dringen. En zo kunnen we een goed en concreet advies geven.’’ Een advies betekent niet altijd een extra verzekering. ,,Je kunt als bedrijf of particulier niet alles indekken, maar je kunt wel nadenken over de risico’s en een plan B klaarleggen. We zoeken het uit voor de klant en daarna zeggen we: beoordeel zelf de opties en maak de juiste beslissing.’’

Advies

Schol Inkomen komt bij u langs, ook in de avonduren. Een oriënterend telefoongesprek is vrijblijvend. Soms beantwoordt een kort telefoongesprek uw vragen al. Neem daarom contact op voor meer informatie:
0527-687377 of inkomen@scholopurk.nl.

 

Onze dienstenwijzer kunt u hier lezen.

Voor onze algemene voorwaarden klik hier.

Vergelijk aanbod